Afgestudeerd miljonair Met de examens voor de deur, willen we de studenten die dit jaar afstuderen alvast een hart onder de riem steken. Wanneer je als motivatie hebt om ooit als miljonair door het leven te gaan, kan dit je misschien aanmoedigen om toch nog net iets meer je best te doen. Wanneer je afstudeert, heb je al 1 eigenschap in bezit die alle miljonairs ook hebben: doorzettingsvermogen. Als je met je diploma op zak op zoek gaat naar werk, heb je misschien weinig ervaring met geld verdienen, maar wat je wel hebt, is tijd … veel tijd – tijd om te beleggen. Een beetje geld beleggen van tijd tot tijd kan ook van jou een echte miljonair maken. Als pas afgestudeerde heb je de once-in-a-lifetime mogelijkheid om jezelf op het juiste pad te zetten om de status van miljonair te kunnen vieren. Wanneer je nog jong bent, kan je de kracht van samengestelde interest nog decennia lang laten werken. Op die manier is die kracht het sterkste. Deze tabel laat zien hoeveel geld je maandelijks moet sparen om op de leeftijd van 67 jaar te eindigen met €2 miljoen. (de tabel is in dollar, maar dit werkt op dezelfde manier met euro’s). Tabel miljonair worden Er zijn 3 dingen die onmiddellijk in het oog springen: # 1. Je kan direct zien hoe snel het maandelijkse bedrag oploopt naarmate je ouder wordt. Dit is het belangrijkste signaal dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen. Als je denkt dat €173 per maand veel is, probeer dan maar eens €2.098 per maand te sparen op je 45e. # 2. Je kan ook zien dat je meer moet sparen naarmate het rendement daalt. Dit toont aan hoe belangrijk het is dat je aandelen koopt in plaats van je geld te laten wegkwijnen op een spaarrekening. Er is natuurlijk nooit een garantie wanneer je gaat beleggen, maar historisch gezien brengt de aandelenmarkt op lange termijn 10% per jaar op. # 3. Het is te doen. €173 per maand sparen, komt neer op €6 per dag, zelfs €447 per maand is nog maar €15 per dag. Deze bedragen zijn niet onoverkomelijk. Miljonair worden kan dus iedereen, je moet er gewoon op tijd aan beginnen en de juiste aanpak hanteren.

Miljonair worden doe je niet alleen

Natuurlijk is beleggen een doolhof vol valkuilen voor diegene die geen ervaring hebben met de aandelenmarkt. Maar je moet dit natuurlijk niet alleen doen. Slim Beleggen ontwikkelde speciaal een cursus voor beginners met alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast staan wij altijd klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Het is mogelijk om miljonair te worden, zelfs met een klein bedrag.

Conclusie

– Begin zo jong mogelijk – Maak gebruik van de aandelenmarkt – Blijf je hele leven sparen/beleggen – Volg Slim Beleggen Bron + Foto: The Fool