Wil je even rijk worden als een miljonair? Dan moet jij je ook gedragen als een miljonair. Wat doen miljonairs wat de meeste mensen niet doen? Op de juiste manier beleggen. Om op de juiste manier te beleggen, moet je rekening houden met 2 heel belangrijke regels: a) laat het geld voor jou werken, en b) diversifieer.

Er is niets zo belangrijk dan jouw geld voor jou laten werken. Wanneer je het geld op een spaarrekening zet, zal het niet veel doen. Het zit daar maar. Geld moet zich bezig kunnen houden. Miljonairs zetten hun geld aan het werk om er nog meer geld van te maken. Zo worden en blijven ze rijk.

De eenvoudigste manier om geld voor jou te laten werken, is door een passief inkomen te creëren. Op die manier moet je daar niet veel tijd en energie in steken, maar brengt het toch op regelmatige tijdstippen een mooi rendement op.

Vandaag bestaat er een eenvoudige manier waarop ook jij kan beleggen als een miljonair. En dat is via crowdfunding.

Crowdfunding opent een nieuwe wereld voor beleggers

Crowdfunding kan iedereen gebruiken om via een gediversifieerde aanpak een passief inkomen te creëren. Je kan in verschillende sectoren beleggen, van de bakker om de hoek tot een technologiebedrijf aan de andere kant van het land.

En je kan niet alleen diversifiëren in bedrijven, ook in looptijd van het project, risicovol of risicoloos (hoog of laag rendement), met kleine en grote bedragen, …

Via crowdfunding gaat voor de kleinere belegger een heel nieuwe wereld open. Een wereld vol mogelijkheden om te beleggen als een echte miljonair.

Funding Circle is ’s werelds grootste financieringsplatform voor kleine en middelgrote ondernemingen. Sinds de oprichting in 2010 hebben zij wereldwijd al meer dan 6 miljard euro uitgeleend aan ruim 51.000 bedrijven.

Via crowdfunding brengt jouw spaargeld eindelijk iets op

Sinds 2015 is Funding Circlenaast de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland – ook actief op de Nederlandse markt. Het is een betrouwbare verbinding tussen kleine ondernemingen en investeerders. Ze hebben een eerlijk en transparant systeem naar zowel ondernemers als investeerders.

Het in Amsterdam gevestigde team staat onder leiding van Jeroen Broekema en samen met een team van 30 experts beschikt men over uitgebreide financiële en technische expertise en ervaring. Er zijn sinds de start in Nederland al meer dan 2.500 leningen verstrekt ter waarde van circa €110 miljoen.

Bij Funding Circle kun je nu gratis registreren en vanaf €100 investeren. Investeer bij Funding Circle in leningen met een verwacht netto rendement van circa 6 – 8%. Je ontvangt maandelijks rente en aflossing op je rekening gestort.