(ABM FN-Dow Jones) In de S&P 500 staan 14 aandelen meer dan 50 procent lager dan een jaar geleden, en zes daarvan vinden analisten koopwaardig.

Van alle uitstaande adviezen op Halliburton is 88 procent een koopaanbeveling en het aandeel kan volgens de analisten gemiddeld met 66 procent stijgen. Geen enkele analist heeft een verkoopadvies op het aandeel.

Nektar Therapeutics heeft 71 procent koopaanbevelingen en net als Halliburton geen enkel verkoopadvies. Hier kan de koers volgens de analisten zelfs meer dan verdubbelen.

Van de analisten die Mylan volgen, kiest 68 procent voor een koopadvies. Ook hier geldt dat er geen enkel verkoopadvies is. De koers van Mylan kan volgens het analistenkorps met 56 procent omhoog.

De drie andere aandelen die koopwaardig zijn, zijn Nvidia, Activision Blizzard en IPG Photonics. Deze koersen kunnen volgens de analisten met respectievelijk 26, 25 en 46 procent stijgen, zo blijkt uit data van FactSet.

Een aandeel dat het afgelopen jaar ook gehalveerd is, maar waarin analisten het niet zien zitten, is Macy’s. Van alle adviezen is slechts 18 procent een koopadvies, 59 procent houden en 23 procent verkopen. Van de 14 aandelen is er geen enkel aandeel dat meer verkoopadviezen heeft dan Macy’s.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.