ABN AMRO heeft maandag het koersdoel op BAM Groep verhoogd van 4,75 naar 5,00 euro bij een ongewijzigd koopadvies.

Volgens de analisten heeft BAM sterk gepresteerd in het eerste halfjaar en maakten vooral de kasstromen van het bouwbedrijf indruk. De verbetering van de kasstroom was volgens de marktvorsers vooral het gevolg van het werkkapitaal, dat voor het zevende opeenvolgende kwartaal verbetering vertoonde.

De ontwikkeling van het werkkapitaal is voor de analisten een bevestiging dat het huidige management de teugels beter in handen heeft. Ze zijn dan ook van mening dat een structurele verbetering van de marges mogelijk is.

De winst bij het onderdeel Bouw en techniek viel ABN AMRO tegen, maar de analisten denken dat er sprake is van een tijdelijke dip die het gevolg is van het transformatieproces dat BAM ondergaat om de balans te versterken en winstgevender te worden.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel BAM Groep maandag 1,7 procent hoger op 3,91 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.