Jefferies handhaaft koopadvies.

(ABM FN-Dow Jones) Adyen heeft in de eerste helft van dit jaar conform verwachting gepresteerd. Dit oordeelden analisten van Jefferies donderdag in een rapport. 

De omzet steeg in het tweede kwartaal met 26 procent tot 475 miljoen euro, hetgeen in lijn was met de consensus en 2 procent meer dan waar Jefferies op mikte. De omzetgroei werd ondersteund door een groei van de verwerkte volumes met 45 procent en een veerkrachtige take rate, aldus de analisten van Jefferies. 

De EBITDA viel met 423 miljoen euro circa een procent hoger uit dan verwacht, terwijl het personeelsbestand grofweg gelijk bleef in het tweede kwartaal. 

Jefferies verwacht dat beleggers opgelucht zullen reageren omdat de cijfers conform verwachting waren en de angst voor een verlaging van de verwachtingen overdreven bleek. 

Jefferies handhaafde het koopadvies op Adyen met een koersdoel van 1.695 euro. Het aandeel sloot woensdag op 1.138,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.