(ABM FN-Dow Jones) De groei van het aantal banen in de Amerikaanse private sector over januari is bemoedigend en suggereert dat het banenrapport over januari van vrijdag ook in orde zal zijn, maar het is raadzaam om dat toch even af te wachten. Dit zegt Philip Marey van Rabobank woensdag tegen ABM Financial News.

“De reactie in de markt duidt op een positief ontvangen rapport, maar het komt voor dat het banenrapport dat volgt op de groei in de private sector toch een afwijkend beeld laat zien en is dan ook zeker geen garantie”, aldus Marey.

Marey wijst op een iets oplopende dollar en een lange rente in de Verenigde Staten, nadat het rapport werd gepubliceerd.

Automatic Data Processing maakte bekend dat het  aantal banen in de niet-agrarische private sector toenam met 246.000. Er was gerekend op een groei van 164.000 banen. 

De euro noteerde woensdag 1,0768 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.