(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft vrijdag het koersdoel voor Euronext verhoogd van 111,00 naar 115,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling. 

De analisten van Bank of America vonden de kwartaalcijfers van Euronext sterk. 

“Euronext is een erg goed geleide onderneming in een aantrekkelijke sector”, vindt Bank of America. De omzet groeide met meer dan 12 procent autonoom. Daarbij weer de beursuitbater de kosten in de hand te houden en doet het overnames die aan de winst bijdragen. 

De Amerikaanse bank besloot om de taxaties met 4 tot 5 procent te verhogen, vooral om het overgenomen VP Securities mee te nemen.

Volgens Bank of America loopt Euronext nog wel achter op Deutsche Börse en London Stock Exchange, maar de uitbater van onder meer de Amsterdamse beurs vergeet de aandeelhouder niet en “maakt het beste van elke hand kaarten die het geschud krijgt”.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties