(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft na de kwartaalcijfers van ASML het koersdoel voor de Veldhovense toeleverancier van de halfgeleidersector verhoogd van 325,00 naar 385,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De kwartaalcijfers waren gemengd, aldus de analisten, maar het commentaar van ASML wijst op een een aanhoudend sterke vraag. Bank of America stelde de omzetraming voor dit jaar met 5 procent opwaarts bij en voor de winst was dit 9 procent. 

En ook voor 2021 is de Amerikaanse bank positief gestemd. De orderportefeuille voor EUV is volgens de analisten “bemoedigend”, terwijl de verwachtingen voor DUV niet al te uitdagend open.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.