(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het koersdoel voor SBM Offshore verhoogd met handhaving van een neutraal advies. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van Barclays.

De Britse bank verhoogde het koersdoel van 19,20 euro naar 23,00 euro, maar liet het advies op Gelijkgewogen staan.

Barclays is positief over SBM Offshore. De oliedienstverlener is in Brazilië in rustiger vaarwater terechtgekomen en heeft de financiering op orde. Daarnaast zijn de juridische hoofdpijndossiers afgehandeld en is het dividend verhoogd. Ook is er zicht op het binnenhalen van nieuwe orders.

Barclays wees vrijdag ook op de verwachting van SBM Offshore dat de eerste Guyana-eenheid in 2021 wordt verkocht en dat betekent volgens de bank een versnelling in de kaspositie.

Het aandeel SBM Offshore noteerde vrijdag op een groen Damrak 0,2 procent hoger op 16,78 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.