(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft vrijdag in een sectorrapport de koersdoelen voor ASR Nederland en NN Group verhoogd, maar die voor Aegon onveranderd gelaten.

Het koersdoel voor ASR ging van 41,90 naar 43,00 euro en voor NN van 41,80 naar 44,50 euro. Voor ASR heeft de Britse bank een Overwogen advies en voor NN een Gelijkgewogen advies.

Barclays meent dat ASR over een betere balans beschikt ten aanzien van de winstgevendheid in vergelijking tot zijn Nederlandse sectorgenoten. Driekwart komt uit de divisie levensverzekeringen en een kwart uit zijn divisie schadeverzekeringen. “Met een focus op een stabiele en duurzame winst zou ASR de doelstelling voor het rendement op het eigen vermogen van 10 tot 12 procent moeten kunnen overtreffen”, menen de analisten.

Voor Aegon handhaafde Barclays het koersdoel op 4,00 euro met een Gelijkgewogen advies. 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties