(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft maandag het koersdoel voor Beyond Meat verhoogd van 100,00 naar 115,00 dollar, maar besloot om het Overwogen advies te verlagen naar Onderwogen.

De analisten noemden een combinatie van redenen voor hun aanpassingen. Allereerst zien zij op korte en middellange termijn tegenwind voor Beyond Meat, nu door het coronavirus veel horeca dicht is en restaurants ook niet meer aan huis laten bezorgen. Beyond Meat heeft volgens Barclays stevig geïnvesteerd in het vergroten van de blootstelling aan maaltijdbezorging. Daardoor komt nu bijna helft van de omzet uit bezorging, aldus de analisten. En een herstel van deze sector kan nog wel eens even duren.

Daarnaast meent Barclays dat het aandeel van de producent van vleesvervangers duur is.

Die combinatie van factoren maakt dat de analisten van de Britse bank voorzichtiger zijn geworden met Beyond Meat en het aandeel op de verkooplijst zetten. Toch blijven zij op lange termijn wel goed te spreken over de producent van vleesvervangers en de sector waarin het bedrijf opereert.

Het aandeel Beyond Meat daalde in de voorbeurshandel op Wall Street maandag ruim 3 procent tot 137,23 dollar.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties