(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft dinsdag het koersdoel voor Signify verhoogd van 32,00 naar 34,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De analisten van Berenberg merkten op dat de transitie naar LED-technologieën zowel een uitdaging als een kans is gebleken voor Signify, gezien de omvangrijke en zeer winstgevende divisie voor traditionele verlichting. Conventionele producten maken nu volgens Berenberg 15 procent uit van de omzet, waardoor de totale druk op de resultaten minder wordt.

De verschuiving naar LED-technologieën is volgens Berenberg milieuvriendelijk, wat eens te meer laat zien dat Signify duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Als gevolg zijn de marktvorsers van mening dat Signify ondergewaardeerd is en zodoende niet voldoende wordt gezien als een interessante belegging om in te spelen op de duurzaamheidstrend.

Het aandeel Signify sloot maandag 1,6 procent hoger op 28,58 euro.  

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.