(ABM FN-Dow Jones) De brutomarge van Takeaway.com kwam overeen met de verwachting, terwijl Duitsland operationeel minder verlieslatend was dan verwacht. Dit viel woensdag op te maken uit een analyse van de cijfers over 2018 door ING.

Analisten van ING wezen verder op de groei van het aantal orders per actieve klant, die een duidelijke versnelling liet zien ten opzichte van de groei ervan in de afgelopen jaren.

Met betrekking tot het verbeterde beeld op de operationele resultaten merkte ING op dat de meeste operationele uitgaven heengaan met marketing, die in 2018 met tien procent stegen naar 128 miljoen euro.

Takeaway.com had in een eerder stadium al een deel van de cijfers over 2018 prijsgegeven ten tijde van de aandelenemissie die verband hield met de overname van Delivery Hero in Duitsland.

ING hanteert voor aandeel Takeaway.com het advies Kopen met een koersdoel van 76,00 euro.

De koers van het aandeel Takeaway.com noteerde woensdag op een groen Damrak 0,2 procent hoger op 59,70 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.