(ABM FN-Dow Jones) B&S Group heeft in 2018 iets minder gepresteerd dan verwacht, maar de vooruitzichten zijn goed. Dit stelde ING maandag in reactie op de cijfers van het bedrijf.

De omzet van B&S viel circa twee procent hoger dan ING had verwacht en zelfs 3,6 procent hoger dan de bedrijfsconsensus. ING sprak van een “sterke omzetgroei” van 16,8 procent in 2018.

De EBITDA viel juist licht lager uit dan voorzien met 109 miljoen euro. Dit was vijf procent lager dan ING had voorzien en 7,7 procent lager dan waar de consensus op mikte. De nettoschuld viel ook wat hoger uit dan ING had verwacht, terwijl de bank daarnaast mikte op een dividend van 0,21 euro per aandeel. Dit werd uiteindelijk 0,16 euro per aandeel.

Over de outlook van B&S bleek ING te spreken. Het bedrijf mikt op een verdere groei, zowel op autonome basis als via overnames, in lijn met de doelstellingen op de middellange termijn.

“Al met al vielen de cijfers wat lager uit dan verwacht, maar de trends zijn sterk en het bedrijf heeft een solide groei gerealiseerd in 2018”, aldus ING.

ING handhaafde dan ook het koopadvies op B&S Group met een koersdoel van 20,50 euro. Het aandeel koerste maandagochtend 3,7 procent lager op 12,48 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.