(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft donderdag het koersdoel voor Randstad verhoogd van 38,00 naar 43,00 euro met een onveranderd Neutraal advies.

De analisten van de Zwitserse bank verhoogden na de resultaten over het tweede kwartaal hun winstraming voor de uitzender in 2020 met 10 procent. Afgelopen kwartaal was zowel de omzetdaling als de afname van de brutomarge minder sterk dan gevreesd.

Voor 2021 en 2022 stelde Credit Suisse de winstramingen met 1 procent naar boven bij.

Verder is de bank positiever geworden over de vrije kasstroom van Randstad en de verlaging van de kapitaalkosten, “nu de risico’s op de korte termijn matigen”.

De analisten denken dat de winstgevendheid van Randstad in de komende jaren zal stijgen, maar dat het niveau uit 2019 pas weer in 2024 wordt bereikt. 

Het aandeel Randstad steeg donderdag 1,1 procent naar 44,73 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.