Van 120 naar 123 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft woensdag het koersdoel voor Exor verhoogd van 120 naar 123 euro bij handhaving van het Houden advies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

De koersdoelverhoging volgt op een halfjaarupdate van de investeerder met een notering aan het Damrak dinsdag nabeurs. De intrinsieke waarde van Exor aan het einde van het eerste halfjaar lag in lijn met de verwachtingen van Degroof.

De schulden in combinatie met de kredietlijnen bieden ruimte voor nieuwe investeringen, aldus analist Joren Van Aken.

De analist is te spreken over de investeerder en de kapitaalallocatie. Desondanks noteert Exor nog steeds tegen een flinke korting ten opzichte van de intrinsieke waarde. Volgens Van Aken komt dit vermoedelijk door de problemen rond Stellantis, dat sinds de piek eerder dit jaar in waarde halveerde.

Als gevolg besloot de analist om het Houden advies te handhaven.

Het aandeel Exor steeg woensdagochtend met 1,4 procent tot 99,90 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.