(ABM FN) Deutsche Bank heeft de taxaties voor de telecomsector verhoogd. Dit bleek uit een sectorrapport van de Duitse bank.

Het klimaat voor 2017 is volgens de analisten van Deutsche Bank warmer dan het “ijskoude” 2016. Ook kan er in het begin van het voorjaar weer hernieuwde overnamefantasie in de sector sluipen, denken de analisten, hoewel daarvoor de waarderingen mogelijk eerst nog wat moeten “ontdooien”.

Als gevolg van de hogere taxaties werd het koersdoel voor Altice, dat een notering heeft op de Amsterdamse beurs, verhoogd van 17,30 naar 18,40 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Voor het Nederlandse KPN bleef het advies Kopen met een koersdoel van 4,20 euro.

Het koersdoel voor het Belgische Telenet werd verhoogd van 54,00 naar 60,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Voor Proximus, dat bij Deutsche Bank een verkoopadvies heeft, werd het koersdoel met 1,00 euro verhoogd naar 23,00 euro. Het advies voor Orange Belgium bleef ook ongewijzigd, op Houden, maar het koersdoel werd verhoogd van 24,00 naar 24,50 euro.

KPN en Telenet behoren tot de favorieten van Deutsche Bank in de sector. Proximus is volgens de analisten één van de aandelen om bij weg te blijven.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.