De versterking van zijn bemiddelingstak van DPA via de samenwerking met PeopleGroup, bewijst dat het bedrijf aanhoudend zoekt naar groeimogelijkheden. Dit heeft NIBC aangegeven in een analyse van de coöperatie tussen DPA en PeopleGroup.

Analist Johan van den Hooven schat in dat de financiële impact van de samenwerking voor de korte termijn op deze niche beperkt is. Van den Hooven rekent voor dat DPA zijn 20 man samenvoegt met de 40 van PeopleGroep en een belang 51 procent van het totaal van 60 krijgt. “De facto impliceert dat een uitbreiding van 10 mensen”, aldus Van den Hooven.

Van den Hooven wijst verder nog op de samenwerking die DPA aangaat. “Daar heeft het bedrijf er meer van, maar het is voor de overzichtelijkheid zaak dit aantal niet te veel te laten oplopen”, aldus Van den Hooven.

NIBC handhaaft het advies voor DPA op Kopen en het koersdoel op 2,00 euro.

Het aandeel DPA noteerde maandag 0,9 procent hoger op 1,66 euro op een Damrak dat vlak noteert. 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.