(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft in het eerste kwartaal minder omzet behaald dan verwacht, maar de stijging van het marktaandeel was geen verrassing. Dit stelde analist Thomas Couvreur van KBC Securities dinsdag.

In het afgelopen kwartaal genereerde Flow Traders een netto handelsomzet van 63,1 miljoen euro, tegenover 74,1 miljoen euro een kwartaal eerder en zelfs 213 miljoen euro in de eerste drie maanden van 2018. Couvreur had voor het eerste kwartaal tekenend op 70 miljoen euro.

De analist was iets positiever vanwege de gunstige ontwikkeling in de richting van niet-aandeleninstrumenten die op de markt worden verhandeld, in combinatie met een iets hogere volatiliteit in het begin van het kwartaal.

De toename van het marktaandeel van Flow Traders was wel conform de verwachting van Couvreur.

Met het oog op het negatieve sentiment van de voorbije weken, denkt KBC Securities dat het aandeel vandaag “gematigd positief” zal reageren op de resultaten.

Couvreur heeft een koopadvies met een koersdoel van 32,00 euro. Het aandeel steeg kort na opening 2,6 procent naar 25,30 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.