(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs is weer begonnen met het volgen van Altice met een koopaanbeveling en een koersdoel van 27,50 euro. Dit maakte de Amerikaanse zakenbank maandag bekend.

De hervatting volgt op de beursgang van Altice USA, dat overigens een Neutraal advies kreeg van Goldman Sachs. De Franse dochteronderneming SFR kreeg ook een Neutraal advies.

De holdingmaatschappij Altice NV, genoteerd in Amsterdam, biedt beleggers volgens de analisten een aanhoudende kwalitatieve groei. Dit wordt bovendien versterkt door een hoge leverage en de inkoop van eigen aandelen.

De Amerikaanse onderdelen zijn goed voor de helft van de vrije kasstroom van Altice en volgens Goldman Sachs de beste bezittingen van de kabelholding. De kwaliteit bij SFR is onder de maat en het bedrijf heeft een slechte reputatie bij klanten, maar dit kan volgens de marktvorsers wel worden verbeterd.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Altice maandag 2,1 procent hoger. In Frankrijk steeg de koers van SFR 1,7 procent. De koers van Altice USA is vrijdag 0,8 procent hoger gesloten.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.