(ABM FN-Dow Jones) De opgelopen volatiliteit op de aandelenmarkten in de afgelopen twee maanden, na een beurscorrectie begin februari, zijn een steun in de rug voor Flow Traders.

In februari stegen de ETP-volumes wereldwijd met 29 procent op maandbasis en zelfs 76 procent op jaarbasis, aldus analist Rosine van Velzen van ING.

Van Velzen denkt dat de onrust rondom Facebook en de vrees voor een handelsoorlog de volatiliteit zal blijven stuwen, net als het beleid van de Amerikaanse centrale bank en de hoge waarderingen van aandelen.

ING heeft een Houden advies op Flow Traders met een koersdoel van 25,00 euro. Het aandeel koerste vrijdag, op een rode beurs, 7,8 procent hoger naar 35,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.