HSBC heeft het advies voor Heineken verlaagd van Kopen naar Houden, bij een ongewijzigd koersdoel van 88,00 euro. Dit meldde de Brits-Aziatische bank woensdag.

De analisten van de bank hebben hun taxaties voor de valutakoersen van het Britse pond en de euro, en de risico-inschattingen voor de Europese drankensector, aangepast. En hoewel de aanpassingen beperkt zijn, vinden de marktvorsers de fondsen in de sector met een significante Europese blootstelling er minder aantrekkelijk uitzien.

Ze houden in de aanloop naar de overname van SABMiller vast aan AB InBev als top pick met een koopadvies, terwijl het Houden advies op Diageo gehandhaafd blijft.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken woensdagochtend 0,6 procent lager op 79,30 euro.

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.