(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor Euronext verhoogd van 83,00 naar 89,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

ING voorziet een sterk eerste kwartaal voor Euronext, mede door de hogere handelsvolumes in de cash- en derivatenmarkten, maar ook door de overname van Nord Pool. Analist Albert Ploegh merkte op dat de beursuitbater haar omzetprofiel blijft versterken met een verdere diversificatie van de handelsportefeuille en een toename van de niet-volume gerelateerde omzet.

ING is van mening dat de selectieve fusies en overnames in combinatie met een gedisciplineerd kostenbeheer de mogelijke tegenwind door de coronacrisis op middellange termijn kan opvangen.

Euronext blijft op de favorietenlijst staan van ING.

Het aandeel Euronext steeg donderdagochtend met 0,9 procent op 80,20 euro.  

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.