(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel op NSI verhoogd van 35,20 naar 38,20 euro bij handhaving van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport.

NSI kwam dinsdag met halfjaarcijfers die beter waren dan verwacht, hoewel analist Jaap Kuin er in zijn commentaar wel op wees dat de onderliggende verschillen tussen de HNK en G4 kantoren ten opzichte van de rest van de portefeuille impliceren dat NSI snel beter passende kantoren moet kopen en zwakkere juist van de hand moet doen. 

Kuin paste woensdag zijn verwachting voor de EPRA-winst aan van 2,71 tot 2,58 euro, wat meer in lijn is met de verwachtingen van NSI, die rekent op een EPRA-winst in een bandbreedte van 2,52 tot 2,55 euro. 

Verder opwaarts potentieel voor het aandeel zit hem in een desinvestering van de overige retail-activa, een stijging van de bezettingsgraad en het uitbreiden van het kantoorvastgoed met deals die waarde toevoegen, aldus Kuin. Het aandeel blijft een van de goedkoopste in de Europese vastgoedsector, volgens de marktanalist. 

Het aandeel NSI steeg woensdag richting het eind van de ochtend circa een half procent op 34,14 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.