Van 37,50 naar 35,75 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Basic-Fit verlaagd van 37,50 naar 35,75 euro met een herhaling van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van de bank.

De koersdoelverlaging volgt na de kwartaalcijfers van de fitnessketen. De analisten van ING besloten op basis van die update, die een wat tegenvallende ontwikkeling van de ledenaanwas liet zien, om hun taxaties licht te verlagen. Maar per saldo leverden de kwartaalcijfers weinig verrassingen op, aldus de bank. En de zwakke instroom van nieuwe klanten noemde de bank een “faseringseffect”.

“Maar we blijven desondanks voorzichtig nu de macro-tegenwind aanhoudt, terwijl de problemen rond de ledengroei in Frankrijk nog niet is opgelost”, schreef ING. De bank noemde het echter al een vooruitgang dat Basic-Fit het Franse probleem benoemde en actie heeft ondernomen door langere openingstijden, massagestoelen en wijzigingen in de managementstructuur.

Voor de langere termijn blijft ING overtuigd van de beleggingscasus en herhaalde daarom het koopadvies. “De waardering oogt ook aantrekkelijk.”

Het aandeel Basic-Fit steeg dinsdag 1,5 procent op 22,44 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.