(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor Fugro verlaagd van 15,10 euro naar 11,00 euro, maar handhaafde het koopadvies.

Analist Quirijn Mulder meent dat de winstontwikkeling in het tweede kwartaal is gestagneerd en “we schatten dat de balansrisico’s op de korte termijn zijn toegenomen, waardoor we ons koersdoel verlagen van 15,10 euro naar 11,00 euro”, zei Mulder.

De analist voorziet echter dat de weg naar herstel, zowel sectorbreed als voor Fugro, is ingezet, waarbij de winsten in de tweede helft van het jaar zullen herstellen en de discussie over de convenanten en terugbetaling van converteerbare obligaties zal verdwijnen.

Hoewel ING het koopadvies handhaaft, verwijdert de bank het aandeel, vanwege de kortetermijnrisico’s, van de favorietenlijst voor de Benelux.

Het aandeel Fugro noteerde woensdag op een groen Damrak 2,7 procent lager op 7,25 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.