(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel op het aandeel van Kiadis Pharma verhoogd van 22,00 naar 25,00 euro bij een ongewijzigde koopaanbeveling.

Volgens analist Peter Welford voldoet Kiadis met zijn behandeling tegen leukemie, ATIR101, aan een onvervulde behoefte. Verder heeft het biofarmaceutische bedrijf voldoende geld in kas. Kiadis maakte vrijdagochtend bekend dat de kaspositie in 2017 is verbeterd. Bovendien werd in maart nog eens ruim 23 miljoen euro aan vers kapitaal opgehaald, waardoor er nu bijna 48 miljoen euro in kas zit.

“Hiermee kan een cashburn gefinancierd worden tot en met het derde kwartaal van 2019” , schat Welford in. Wel zal Kiadis meer financiering nodig hebben voor het afronden van het Fase 3 onderzoek en de lancering van het middel in Amerika, meent de analist van Jefferies.

Dat laatste, het verkrijgen van voldoende financiering, is ook een risico voor het bedrijf, net als eventuele klinische of regelgevende terugslagen als ook problemen bij het uitvoeren van de commerciele strategie van ATIR101.

Het aandeel Kiadis Pharma steeg vrijdag 2 procent op 9,44 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.