(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft maandag het koersdoel voor Just Eat Takeaway.com verhoogd van 98,00 naar 108,00 Britse pond, met handhaving van het koopadvies.

De maaltijdbezorger staat volgens de zakenbank voor een aanzienlijke uitdaging om de overname van Grubhub in Amerika tot een succes te maken. De analisten twijfelen evenwel niet aan de strategie en middelen die Takeaway tot zijn beschikking heeft om daadwerkelijk marktaandeel te winnen op de Amerikaanse markt. Dit neemt de bank nu ook mee in zijn taxaties.

In het Verenigd Koninkrijk voorziet Jefferies daarnaast dat de maaltijdbezorger zal profiteren van de aanwezige groeitrend, hetgeen zal leiden tot consolidatie en een herwaardering van het aandeel. 

Het aandeel Just Eat Takeaway sloot vrijdag in Londen op 85,72 Britse pond.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.