Derde kwartaal was moeilijker dan verwacht.

(ABM FN) Jefferies heeft het koersdoel voor LVMH verlaagd van 600 naar 560 euro, met handhaving van het Houden advies. Dat bleek uit een analistenrapport, nadat het luxeconcern dinsdagavond met cijfers over het derde kwartaal kwam.

LVMH heeft in het afgelopen kwartaal de omzet zien dalen, vooral bij de verkoop van champagne en cognac, de leren tassen en het modemerk Dior.

Het management gaf geen concrete outlook, maar de marktomstandigheden zijn volgens Jefferies recent niet verbeterd.

De recent aangekondigde stimuleringsmaatregelen door Beijing hebben het tij waarschijnlijk niet gekeerd, aldus de analisten van Jefferies.

Voor het boekjaar 2024 verlaagde de zakenbank de winstraming met 4 procent en voor 2025 verlaagden de analisten hun winstverwachting met 8 procent.

Op de beurs van Parijs sloot het aandeel LVMH dinsdag aan 625,40 euro. Dat was voor de publicatie van de kwartaalupdate.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.