(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft het advies voor Unibail-Rodamco-Westfield verlaagd van Neutraal naar Onderwogen en verlaagde het koersdoel van 70,00 naar 58,00 euro. Dit meldde de Amerikaanse zakenbank donderdag.

De analisten van de bank beschouwen de recente koersstijging van meer dan 50 procent als onhoudbaar, aangezien de gevolgen van de corona-uitbraak volgens hen een aanzienlijke impact zullen hebben op de huren en de waardering van het vastgoed. 

De analisten verwachten dat de huurinkomsten in 2020 met 25 procent zullen dalen, terwijl de waarde van het vastgoed de komende twee jaar met 30 procent zal teruglopen.

Daarbij waarschuwden de analisten voor een versnelde verandering in het winkelgedrag van consumenten. Door corona rekenen zij vooral op meer online winkelen.

Tot slot wees de Amerikaanse zakenbank erop dat met name de situatie in het Verenigd Koninkrijk blijft verslechteren.

Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield sloot woensdag op 62,96 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.