KBC Securities heeft het koersdoel voor BAM Groep verlaagd van 6,00 euro naar 5,50 euro in aanloop naar de kwartaalresultaten die de bouwer donderdag bekendmaakt, maar handhaafde wel de koopaanbeveling op het fonds. Dit bleek maandag uit een rapport van analist Dirk Verbiesen.

Verbiesen verwacht dat BAM een significante verbetering van de winst voor belastingen (EBT) zal rapporteren ten opzichte van het eerste kwartaal van 2015. De analist rekent op een winst voor belastingen van 1,2 miljoen euro, tegenover een verlies van 14,1 miljoen een jaar geleden.

De marktvorser verlaagde zijn verwachtingen voor 2016 tot en met 2018 vanwege een trager herstel van de marges in de bouw- en vastgoedactiviteiten dan eerder werd voorzien.

Toch blijft Verbiesen BAM als een aantrekkelijke belegging zien met een significant opwaarts potentieel.

Op een groen Damrak daalde het aandeel maandag 0,3 procent naar 4,13 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.