(ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft beter dan verwacht gepresteerd door een uitstekende prestatie in Azië. Dit stelden analisten van ING woensdag.

De autonome volumegroei van 2,3 procent was beter dan de 1,7 procent waarop ING had gerekend, hoewel in lijn met de consensus. 

De belangrijkste punten in de kwartaalupdate noemde analist Reginald Watson de kwantificering van de winstverwachting voor 2019 en de eerste glimp van de prestaties in China na de deal met CR Beer.

Heineken mikt op een autonome groei van de operationele winst met 4 procent. Om dit te realiseren, zo berekende ING, zal Heineken in de tweede jaarhelft een groei van 7,7 procent moeten halen. En dat terwijl die vergelijkingsbasis niet eenvoudig is.

ING handhaafde het Houden advies op Heineken met een koersdoel van 75,47 euro. Het aandeel daalde woensdag 2,0 procent naar 94,82 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties