(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley is woensdag weer begonnen met het volgen van DSM met een Gelijkgewogen advies en een koersdoel van 77,00 euro.

Het koersdoel betekent een “bescheiden” neerwaarts potentieel ten opzichte van de huidige koers van 81,63 euro, aldus de analisten, die er ook op wezen dat DSM dit jaar al ruim 40 procent in waarde steeg.

Morgan Stanley meent dat DSM zijn strategische plannen goed weet te vertalen naar de praktijk, wat resulteert in kostenverlagingen en stijgende rendementen.

Ook in de eerste helft van 2018 verwacht de Amerikaanse zakenbank dat DSM sterk gepositioneerd is en een positieve autonome groei zal realiseren. Daarbij profiteert DSM van stijgende vitamineprijzen als gevolg van de productieproblemen van BASF in Ludwigshafen.

Tot slot heeft de verkoop van het belang in Patheon gezorgd dat DSM over een sterke balans en lage schulden beschikt, aldus Morgan Stanley.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.