(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft maandag het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,00 naar 3,30 euro met handhaving van het Overwogen advies.

De door KPN nieuw aangekondigde kostenbesparingen van 350 miljoen euro zijn in tegenstelling tot eerdere besparingsplannen puur gericht op de operationele kosten van het telecombedrijf. Daarmee gaat het om ongeveer 15 procent van de EBITDA voor 2018. De analisten van Morgan Stanley hebben geen twijfel dat de kostenbesparingen niet worden gehaald. “KPN heeft een uitstekend track record in het overtreffen van kostenbesparingsdoelen.”

Morgan Stanley besloot de taxaties voor de aangepaste EBITDA met 1 procent te verhogen voor 2019 en met 5 procent voor 2020 en zelfs met 10 procent voor 2021.

Het aandeel KPN sloot vrijdag op 2,62 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.