(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft woensdag het koersdoel van ForFarmers verhoogd van 7,50 naar 8,30 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Gerard Rijk schreef in een rapport dat de koers van het aandeel sinds de notering op Euronext onder druk staat vanwege de lage vlees- en zuivelprijzen. Maar deze prijzen zijn volgens de marktvorser aan het stabiliseren.

Belangrijker voor ForFarmers noemde Rijk de mogelijkheid om de winstgevendheid met zo’n 20 miljoen euro te verhogen door verbeteringsinitiatieven. De marktvorser stelde dat extra pensioenbetalingen en de gevolgen van Brexit hiermee worden opgevangen.

Recente overnames zijn volgens de analist de kers op de taart en onderstrepen de financiële discipline van het management. ForFarmers kocht in juli VleutenSteijnVoeders, een veevoeder gericht op de varkensindustrie met een omzet van rond de 90 miljoen euro.

Het aandeel ForFarmers sloot dinsdag op een iets lager Damrak 1,8 procent lager op 6,48 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.