NIBC Markets heeft het koersdoel op TKH Group verlaagd van 39,75 naar 39,00 euro bij een ongewijzigd koopadvies op basis van een bijstelling van de ramingen. Dit schreef analist Martijn den Drijver woensdag in een analistenrapport.

“We hebben onze ramingen aangepast en voorzien nu een omzetgroei van 4,4 procent en een EBITA groei van 5,9 procent voor de periode tot 2019”, aldus de marktvorser. “We blijven verwachten dat sommige verticale groeisegmenten niet de verwachte omzet zullen genereren”, aldus Den Drijver, die wel benadrukte dat de outlook op de korte en middellange termijn positief is.

“Hoewel de halfjaarcijfers een daling op jaarbasis lieten zien en licht onder verwachting bleken, lijkt het potentieel van de verticale groeisegmenten wel onveranderd”, volgens de analist van NIBC, die er verder op wees dat het management van TKH zijn ambities heeft herhaald en mogelijk zelfs bepaalde doelstellingen opwaarts zal bijstellen bij de jaarcijfers.

Op een lager Damrak noteerde TKH woensdagmiddag 2,2 procent in de min op 32,58 euro. 

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.