(ABM FN-Dow Jones) De onderliggende omzet van MDxHealth in de eerste vier maanden van dit jaar is aan de zwakke kant, maar het is positief dat het bedrijf de omzetverwachting herhaalt. Dit stelde analist Michaël Vlemmix van KBC Securities maandag in een commentaar. 

Exclusief de inkomsten uit de verkoop van patenten aan Exact Sciences, van netto 12 miljoen dollar, kwam de omzet voor de vier maanden uit op 7,4 miljoen dollar, wat na extrapolatie niet ver afligt van de inschatting die de analist maakte voor het eerste kwartaal. 

“Het is niet ongebruikelijk dat het eerste kwartaal een beetje zwak is”, aldus analist Michaël Vlemmix. Dit zal naar verwachting van de analist echter worden goedgemaakt in de rest van het jaar. 

KBC Securities heeft een koopadvies voor MDxHealth met een koersdoel van 6,50 euro. Het aandeel sloot vrijdag op 5,18 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.