(ABM FN-Dow Jones) Randstad zet meer vaart achter de aanpassingen in zijn strategie dan zijn belangrijkste concurrenten. Dit bleek donderdag uit een uitgebreid analistenrapport over het bedrijf van Morgan Stanley.

Analisten van Morgan Stanley trekken deze conclusie na een ontmoeting met de top van het uitzendconcern. Daarbij verwijzen zij naar de recente acquisities van onder andere Monster Worldwide en de ontwikkeling en integratie van technologie die de huidige processen moeten helpen vernieuwen.

De marktvorsers verwachten een verbetering van de productiviteit, maar geven ook aan dat dit omgeven is met het risico van verlies in de markt aan pure techspelers.

Randstad verstrekte tijdens de ontmoeting geen nadere gegevens over kostensynergieën.

Morgan Stanley heeft het aandeel Randstad op Gelijkgewogen staan met een koersdoel van 38,10 euro. Ten aanzien daarvan herkent Morgan Stanley de volgende risico’s aan de onderkant: onzekerheden omtrent macro-economische ontwikkelingen. De Franse markt loopt het risico te verslechteren, de Duitse groeiverwachtingen kunnen onder druk komen te staan. Aan de bovenkant bestaat de kans dat de autonome groei de groeiramingen voor de economieën van Morgan Stanley overstijgt.

Het aandeel Randstad noteerde donderdag op een vlak Damrak 0,2 procent lager op 48,81 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.