(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Euronext over het eerste kwartaal waren beter dan verwacht. Dit meldde UBS in reactie op de resultaten die de beursuitbater vrijdag voorbeurs rapporteerde.

De omzet kwam met 126,6 miljoen euro 1 procent boven consensus uit, terwijl de EBITDA van 70,5 miljoen euro 0,4 procent hoger uitkwam dan de verwachting van analisten.

Het meest opmerkelijk aan de resultaten is volgens UBS de daling van de EBITDA-marge van 56,6 tot 55,7 procent door een stijging van de investeringsuitgaven. “Het is de moeite waard om op te merken dat de gemiddelde dagelijkse volumes in het tweede kwartaal van 2017, tot 24 procent hoger zijn dan in het eerste kwartaal”, schreven de analisten.

UBS hanteert een koopadvies en koersdoel van 51,00 euro. Het aandeel Euronext noteerde op een groen Damrak 0,5 procent lager op 46,25 euro. 

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Reacties