(ABM FN) De samenwerking tussen WDP en VIB om hun logistieke portefeuilles uit te breiden naar Nordrhein-Westfalen, Hamburg en Bremen is positief. Dit stelden analisten van ING donderdag in reactie op het nieuws.

Volgens ING is deze uitbreiding een logische stap voor WDP, aangezien Nordrhein-Westfalen direct aan de thuismarkten in de Benelux grenst en sterk verbonden is met de Noordzeehavens van Rotterdam en Antwerpen. Voor VIB is het “een weinig risicovolle” manier om uit het zuiden van Duitsland, dat door de autofabrikanten worden gedomineerd, te komen, aldus ING.

De analisten wezen verder op de positieve houding van beleggers ten aanzien van logistieke vastgoed. Ook de keuze voor VIB noemde de bank positief.

ING handhaafde het Houden advies op WDP met een koersdoel van 127,00 euro. Het aandeel koerste donderdag 1,3 procent hoger op 143,40 euro.

Analyse boursière: la coopération entre WDP et VIB est positive

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.