(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor BAM Groep verlaagd van 5,80 naar 5,20 euro bij een ongewijzigd Houden advies. 

De koersdoelverlaging volgt op de resultaten die de bouwer donderdagochtend bekendmaakte. 

S&P spreekt van gemengde resultaten. De omzet van 4,7 miljard in de eerste negen maanden was goed, maar dat gold niet voor de winst voor belastingen. Volgens de analist zijn de prestaties in het derde kwartaal minder goed geweest dan in de eerste helft van het jaar.

De analist heeft evenwel zijn ramingen voor de winst per aandeel in 2017 en 2018 verhoogd, vanwege de verbeterde outlook voor de activiteiten van BAM in Duitsland en de aanhoudende opgaande lijn in de Nederlandse tak Bouw & Vastgoed. 

Ondanks dat BAM optimistisch is over het vierde kwartaal denkt S&P dat het bouwbedrijf moeite zal hebben om aan de consensus te voldoen. 

Het aandeel BAM Groep sloot donderdag ruim 8 procent lager. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.