(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft maandag het koersdoel voor Wereldhave verlaagd van 42,00 euro naar 38,00 euro, maar handhaafde het advies op Kopen.

De analisten van S&P Equity Research spraken van een solide start van het nieuwe jaar. Het lagere koersdoel impliceert een dividendrendement van 6,6 procent, tegenover 5,3 procent bij sectorgenoten.

Het vastgoedfonds rapporteerde afgelopen vrijdag over het eerste kwartaal een vlakke bezettingsgraad van 95,5 procent, waarbij een verbetering van de bezettingsgraad met 0,2 procentpunt in Frankrijk en een verbetering van 0,3 procentpunt in België compenseerden voor een daling van 0,7 procent in Finland. Daarnaast merkten de analist van S&P op dat de uitbreidingen en herontwikkelingen van de vastgoedportefeuille volgens schema verlopen en Wereldhave de verwachtingen voor 2018 herhaalde, waarbij een direct resultaat wordt voorspeld van 3,30 euro tot 3,40 euro per aandeel.

Het aandeel Wereldhave noteerde maandagmiddag op een groen Damrak 1,0 procent lager op 32,52 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.