(ABM FN-Dow Jones) Sligro doet met de overname van de Belgische groothandelaar ISPC een nieuwe stap in de Belgische markt en wordt met de vestigingen van het gekochte bedrijf in Gent, Luik en Brussel nu ook actief in Wallonië. Dit merkte analist Matthias Maenhaut van ING op na de maandag bekendgemaakte acquisitie.

De marktvorser schat de overnameprijs in de bandbreedte van 30 miljoen tot 40 miljoen euro en merkt op dat de nieuwe acquisitie de uitbreidingsplannen van Sligro in België hernieuwt en daarmee kritische massa opbouwt. Hij vindt de overname strategisch een logische stap.

ING houdt op Sligro Houden als advies met een koersdoel van 34,00 euro. Het aandeel Sligro noteerde maandag 0,3 procent hoger op 32,80 euro. 

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.