(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft de adviezen en koersdoelen voor verschillende vastgoedfondsen met een notering op het Damrak verhoogd. Dit bleek uit een sectorrapport van de Franse bank van donderdag.

De analisten verhoogden het advies voor zowel Unibail-Rodamco als Eurocommercial Properties van Houden naar Kopen. Voor Unibail-Rodamco ging het koersdoel omhoog van 259,00 naar 290,00 euro en voor Eurocommercial Properties ging het koersdoel omhoog van 41,00 naar 45,00 euro.

Wereldhave, dat reeds op de kooplijst stond van Société Générale, kreeg een koersdoelverhoging van 54,00 naar 58,00 euro. Verder blijft Wereldhave het favoriete aandeel van de analisten van de Franse bank, daarbij wijzend op het “erg hoge en duurzame” dividendrendement van 7,0 procent voor 2016.

Unibail-Rodamco bezit volgens Société Générale de beste vastgoedportefeuille in Europa met een goede pijplijn. De overnames die Eurocommercial Properties in Italië deed, beoordeelden de analisten als “erg indrukwekkend”.

Société Générale rekent er niet op dat het rendement op de Duitse Bund de 0,5 procent overstijgt voor 2020. Dit samen met het vooruitschuiven van de modellen met een kwartaal was volgens de analisten voldoende om de koersdoelen met gemiddeld 11 procent te verhogen.

Op een licht lager Damrak won Unibail-Rodamco vrijdag 0,7 procent op 243,65 euro. In de Midkap steeg Eurocommercial Properties 2,3 procent naar 41,20 euro en het aandeel Wereldhave steeg 1,1 procent naar 45,03 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.