(ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco heeft solide halfjaarcijfers gepresenteerd. Dit concludeerden analisten van JP Morgan Cazenove maandagavond.

De analisten wezen op de identieke huurgroei van 3,7 procent, terwijl Unibail-Rodamco de verwachting voor de winst voor heel dit jaar herhaalde. Op basis van de resultaten in de eerste helft van 2017 voorziet het vastgoedfonds een terugkerende winst per aandeel in het hele boekjaar tussen de 11,80 euro tot 12,00 euro.

Bij de winkelcentra lag de identieke huurgroei afgelopen halfjaar op 3,4 procent. Bij de kantoren behaalde Unibail-Rodamco een identieke groei van 7,8 procent en bij de congrescentra was dit 2,5 procent. Opvallend was verder dat alleen in Nederland sprake was van een krimp op identieke basis. In alle andere regio’s was sprake van groei. Volgens JP Morgan kampte Unibail-Rodamco nog altijd met de naweeën van het faillissement van V&D.

JP Morgan noemde Unibail-Rodamco een kwaliteitsbedrijf dat een Overwogen advies verdient. Maandag sloot het aandeel, voor het de boeken opende, 0,1 procent lager op 215,25 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.