(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft een erg sterke omzet behaald in het vierde kwartaal van 2018 en de verwachtingen voor de komende kwartalen zijn ook prima. Dit zei analist Edwin de Jong van NIBC vrijdag tegen ABM Financial News.

De analist wees erop dat ASMI het daarmee duidelijk beter doet dan sommige sectorgenoten. En dat dankt ASMI vooral aan zijn blootstelling aan Logic. Dat is het enige segment volgens De Jong dat momenteel nog sterk presteert.

Algeheel is het voor een herstel wachten tot de tweede jaarhelft, denkt NIBC.

De Jong zal zijn taxaties voor 2019 vermoedelijk gaan verhogen, en ook het koersdoel. Momenteel hanteert de analist een koopadvies met een koersdoel van 68,00 euro.

ASM PT

De cijfers van ASM PT noemde De Jong “teleurstellend”, maar dat zit al in de koers, denkt de analist. Vandaar ook dat de koers in Hong Kong vandaag stijgt.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.