AMG Advanced Metallurgical Group heeft in het tweede kwartaal de winst zien aantrekken. Dit is de verwachting van analisten van ABN AMRO.

Analisten van de bank voorzien dat het bedrijfsresultaat (EBITDA) van AMG afgelopen kwartaal uitkwam op 22,1 miljoen dollar, wat een verbetering op kwartaalbasis zou zijn van 4 procent, bij een omzet van 241 miljoen dollar. Deze stijging is volgens de analisten te danken aan de hogere metaalprijzen.

AMG staat bij ABN AMRO op de kooplijst. De analisten rekenen erop dat de onderneming ook in de toekomst sterk zal profiteren van hogere prijzen, met name van ferrovanadium en molybdeen.

Bij de vorige kwartaalcijfers zei AMG het winstniveau van 2015 in dit jaar te willen vasthouden. Ook blijft de producent onverminderd mikken op een sterke operationele kasstroom.

Op een groen Damrak koerste AMG woensdag 1,4 procent hoger op 13,28 euro. De kwartaalcijfers worden door de producent van metallurgische producten en systemen donderdag voorbeurs gepubliceerd.

Door: ABM Financial News.
Info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.