(ABM FN-Dow Jones) Het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer is door Barclays verhoogd van 42,00 naar 43,30, terwijl het advies is blijven staan op Overwogen. Dit heeft Barclays maandag in een sectorrapport over mediabedrijven aangegeven.

De analisten van Barclays merken op dat Wolters Kluwer een bewezen defensief karakter heeft, waarschijnlijk voldoet aan de verwachtingen, de marges kan verbeteren door kostenbeheersing en verder kans ziet de balans te optimaliseren en de aandeleninkoop vol te houden.

Zij zien een positieve klimaat rondom Wolters Kluwer, ook al wordt de positieve trend niet gekenmerkt door een hoog tempo. De marktvorsers wijzen op de verbeteringen die het bedrijf jaar op jaar laat zien.

Het vrije kasstroomrendement van 6,3 procent is hoger dan bijvoorbeeld van Axel Springer en gelijk dat dat van Lagardere.

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde maandag op een groen Danrak 0,4 procent lager op 37,95 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.