AEX per saldo vlak geopend.

(ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs is dinsdag nagenoeg vlak geopend. Kort na de openingsbel noteerde de AEX op 916,77 punten en daarmee een fractie onder het slot van maandag.

In de hoofdindex ging AkzoNobel ruim 3 procent onderuit na de publicatie van de kwartaalresultaten, terwijl Randstad een half procent daalde na de cijfers.

Chippers Besi en ASMI, dat nabeurs de boeken opent, gingen aan kop in de AEX, met plussen van meer dan een procent. Ook Ahold Delhaize wist kort na de opening meer dan een procent te winnen.

In de Midkap won Galapagos bijna 2 procent, maar leverde Air France-KLM tot een procent in. Handelaar Bert van der Pol van Today’s Group wees op een verkoopadvies van Santander voor Air France-KLM.

Bij de kleine fondsen steeg CM.com 0,7 procent na de resultaten, terwijl Wereldhave werd beloond voor een update met een plus van ruim 2 procent. Acomo daalde daarentegen met meer dan een procent na het openen van de boeken.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.