Crypto - Crypto Rapport

Crypto Rapport – Mei 2023

We hadden het reeds aangekondigd: het kan stralen tijdens de lente, maar het kan er ook nog turbulent aan toegaan. Kortom, het kan pijlsnel omhoog, maar ook weer hard naar beneden donderden. Daar hebben we in de afgelopen weken al het een en ander van mogen meemaken.

De koers van Bitcoin tikte heel even het niveau boven 30k dollar aan, maar dat heeft niet zo lang mogen duren. Want de prijs staat om het moment van schrijven alweer 10% lager en de neerwaartse druk lijkt nog toe te nemen. We herhalen het nog maar eens: wees op je hoede. Maar ook, profiteer van deze valbewegingen.

Want we willen allemaal ons zo goed als mogelijk klaarmaken voor wat er straks weer komen gaat: de zomer in crypto. Wij kunnen ons de vorige cryptozomer nog erg goed herinneren, en vele abonnees met ons, want het heeft het financiƫle vermogen van ons (als groep) een enorm impuls gegeven. Sommige lezers zijn er zelfs compleet financieel onafhankelijk door geworden. Een ware luxe, was het.

En we maken ons op voor wederom een erg lucratieve cryptozomer. De precieze timing is altijd moeilijk in te schatten, maar dat is dan ook van bijkomend belang. Prioritair is dat u een duidelijke blootstelling heeft aan de beste cryptomunten. U krijgt vandaag weer een hele dikke oplage met diverse kooptips!

ENKEL VOOR ABONNEES

Abonneer nu en krijg toegang tot alle rapporten en alerts.